Spodbudimo branje Svetega pisma med mladimi

Svetopisemska družba Slovenije poslanstvo spodbujanja branja Svetega pisma jemlje zares. V času, ko so mladi obdani z negativnimi vplivi televizije, interneta in telefonov, smo na Stični mladih navduševali za — branje Svetega pisma. Odzivi so bili neverjetni. Mladi so znova potrdili, da besede Svetega pisma niso stvar preteklosti, ampak živa Beseda, ki jih opogumlja in vodi. Posebej za mlade smo pripravili beležke, ki vsebujejo citate iz Svetega pisma. Na stojnici smo jih deliliimg_20160917_075909783 mladim. Spodbujali smo jih, naj postane beležka del njihovega vsakdana, naj čim večkrat preberejo citate in jih ponotranjijo. Morda prevelik izziv? Kot smo spoznali, nikakor ne — naša stojnica je bila namreč nabito polna. In kako mladi živijo Besedo vsak dan? Jaka iz Sevnice je lepo strnil, kaj pomeni biti kristjan: »vse ali nič – popolnoma se predati Bogu ali pa životaritidsc_0352

Spodbujamo vas, da s svojim darom podprete te besede — dati Bogu na razpolago vse, tudi svoja finančna sredstva. S tem boste podprli izdelavo beležk, pripravo stojnice, deljenje, predvsem pa omogočili mladim, da pridejo v stik s Svetim pismom.

Če želite s svojim darom podpreti to pobudo, kliknite na povezavo. Da bomo skupaj mlade še naprej spodbujali in navdušedsc_0366vali za Kristusa.

Posted in Apeli, Novice and tagged , , .