Spodbudimo slap Božje milosti

apelDragi bratje in sestre v Kristusu,

devetič zapored pripravljamo Svetopisemski maraton, ki je praznik veselja. Je priložnost, da se odpremo Božji besedi in njenim sadovom ter smo podobni učencem, ki so dan za dnem v templju in po hišah neutrudno učili in oznanjali evangelij o Kristusu Jezusu (Apd 5,42).

Odzivi so čudoviti, tako za osrednji maraton kot na mini maratonih, ki potekajo po vsej Sloveniji: »Mini Svetopisemski maraton je pri nas zelo lepo uspel. Potekal je popoldne 4 ure v cerkvi. Pripravili smo mini razstavo različnih izdaj Svetega pisma. Udeleženci so v zahvalo za sodelovanje dobili ljubezensko pismo Boga človeku. Sveti Duh je deloval, nas napolnjeval, opogumljal in nam trosil besede v razmislek. Prav luštno je bilo.« (Andreja in Janko iz Spodnje Polskave)

Letos smo maraton prestavili ob nedeljo Svetega pisma, da bi čim bolj smiselno povezali oba praznika Božje besede. Ta brezplačen dogodek omogoča mnogo prostovoljcev in pa seveda vi, dragi ljubitelji Božje besede. Z vašim darom nam namreč omogočite, da organiziramo in širimo maraton po mnogih krajih v Sloveniji. Zaradi vašega prispevka se glasno branje Božje besede širi že deveto leto zapored. Zato iskrena hvala za vsak vaš dar.

Če želite podpreti naše delovanje kliknite na povezavo. Darujete pa lahko tudi preko Paypal-a na povezavi. 

S hvaležnostjo se vas spominjamo v molitvah.

Posted in Apeli.