Božja beseda preobraža

»Nikar se ne prilagajajte temu svetu, ampak se tako preobražajte z obnovo svojega uma, da boste lahko razpoznavali, kaj hoče Bog, kaj je dobro, njemu všečno in popolno.« (Rim 12,2)

»Imela sem čisto vse. Topel dom, fanta, ki me je imel rad, veliko sem potovala … Uživati bi morala štu­dent­ske dni, a v resnici nisem bila srečna … Vedela sem, da mi nekaj manjka … Vedela sem, da bom morala spre­me­niti svoje življenje. In odločila sem se – prej od­ri­nje­no Besedo, sem postavila na prvo mesto. Od takrat vsak dan berem Sveto pismo. In sem srečna …« (Teja)

Vsakodnevno srečevanje s Svetim pismom je za vsakogar izjemnega pomena. A nekateri enostavno ne zberejo dovolj moči za takšno odločitev. Pomagajte jim.

Zanje smo pripravili izziv Mojih 30 dni s Svetim pismom; vsak, ki se zaveže, da bo trideset dni poslušal ali bral Sveto pismo, v dar prejme CD z izborom avdio odlomkov. CD je odlična spodbuda in v mesecu juniju se je več kot 60 ljudi odločilo sprejeti izziv.

Dragi sodelavec v bibličnem misijonu, pomagaj, da izziv predstavimo čim več ljudem in jim omogočimo prejeti brezplačni CD. S svojim darom boš nekomu omogočil/a redno srečevanje s Svetim pismom.
Hvala

Spominjamo se vas v molitvah,
Eva Strajnar

Posted in Apeli and tagged , , , .