Akcija
IlustDruzSP2
IlustrDrSP-vzorcna-stran IlustrDrSP_01 IlustrDrSP_02 IlustrDrSP_03 IlustrDrSP_04 IlustrDrSP_05 IlustrDrSP_06 IlustrDrSP_07 IlustrDrSP_08 IlustrDrSP_09 IlustrDrSP_10 IlustrDrSP_11 IlustrDrSP_12 IlustrDrSP_13 IlustrDrSP_14 IlustrDrSP_15 IlustrDrSP_16 IlustrDrSP_20 IlustrDrSP_34 IlustrDrSP_42 IlustrDrSP_43 IlustrDrSP_44 IlustrDrSP_51

Ilustrirano družinsko Sveto pismo

22,00 € 12,00 € vklj. z DDV

Nov pristop k družinskemu branju Svetega pisma. Knjiga prinaša izbor najpomembnejših svetopisemskih zgodb, ki jih spremljajo ilustracije in poljudne razlage ter fotografije svetopisemskih krajev, predmetov in umetniških upodobitev.

Posebna akcijska cena velja ob nakupu pri Svetopisemski družbi – do odprodaje zalog!

Opis izdelka

Knjiga predstavlja nov pristop k družinskemu branju Svetega pisma. Vemo, da je Biblija najbolj prevajana in tiskana knjiga na svetu; skoraj vsakdo jo ima na svoji knjižni polici. Vendar pa jo le redki zares vzamejo v roke. Bojimo se, da knjige, ki je bila napisana pred tisočletji in ki velja za sveto, ne bomo prav razumeli. V slovenskem prostoru sicer obstaja več komentiranih izdaj Svetega pisma, vendar so vse pisane v strokovnem jeziku, ki ni vsem dostopen.

Ilustrirano družinsko Sveto pismo zapolnjuje to pomembno vrzel v slovenski knjižni ponudbi. Prinaša izbor najpomembnejših svetopisemskih zgodb, ki jih spremljajo ilustracije in poljudne razlage. Dodane so tudi fotografije svetopisemskih krajev in predmetov ter umetniške upodobitve. Namenjena je prav vsem, tudi tistim, ki nimajo nobenega predznanja o Bibliji in krščanstvu. Za to še posebej poskrbijo splošni uvodi v večje ali manjše sklope besedil, kot so Stara zaveza, Izraelci v obljubljeni deželi, Potek dogodkov v Novi zavezi itn. Ilustracije z nazornimi pojasnili pa pritegnejo tudi otroke, zato je knjiga kot nalašč za skupno družinsko prebiranje in pogovor o tistih najpomembnejših življenjskih vprašanjih, ki jih odpira.

Čeprav je knjiga poljudna, je strokovno pripravljena in prevedena. Primerna je tudi za pastoralno delo in katehezo kot pripomoček, ki bo mnogim pomagal prvič odpreti Sveto pismo.

Dodatne informacije

Teža 1.500 kg
ISBN

978-961-01-1200-6

Vezava

trda

Strani

384

Format

22 × 28 cm