Sveto pismo (EKU) – e-knjiga

7,00  vklj. z DDV

Cena: 7 €

Elektronska izdaja Svetega pisma v formatu ePub – Ekumenska izdaja (1974, pregledana 2014)
Nakup prek e-trgovine “Spletna knjiga

Kupi izdelek

Opis

Elektronska izdaja Svetega pisma v formatu ePub – Ekumenska izdaja (1974, pregledana 2014); celotno Sveto pismo Stare in Nove zaveze z devterokanoničnimi/apokrifnimi knjigami. Posebej je poskrbljeno za enostavno navigacijo med svetopisemskimi knjigami in poglavji.

Ekumenska izdaja Svetega pisma (EKU) je prva izdaja slovenskega Svetega pisma, ki je povezala kristjane različnih cerkva, saj so pri njej sodelovali tako katoliški kot protestantski strokovnjaki. Besedilo je nastalo na pobudo Združenih svetopisemskih družb in je izšlo leta 1974. Doživelo je mnogo ponatisov in je še vedno priljubljeno zaradi svoje berljivosti in lepote izraza. To novo, pregledano izdajo je leta 2014 pripravila in izdala Svetopisemska družba Slovenije.

Knjigo kupite v e-trgovini “Spletna knjiga“. Pred prvim nakupom se morate registrirati v njihovo spletno stran. Po opravljenem nakupu boste prek e-pošte prejeli datoteko ACSM, ki jo morate shraniti na svoj računalnik ali napravo za branje in nato odpreti z ustreznim programom oziroma aplikacijo (če te še nimate, si oglejte stran “Podprte naprave in bralniki“). Če želite datoteko brati na več napravah, se najprej registrirajte v sistem Adobe ID (prijava je brezplačna) in potem v svojo napravo vnesite svoje registracijske podatke (naprava oziroma aplikacija mora seveda to podpirati).

E-knjiga je izšla s podporo Javne agencije za knjigo RS.

Cena: 7 €
Celotno Sveto pismo Stare in Nove zaveze z devterokanoničnimi/apokrifnimi knjigami
ISBN 978-961-6726-37-5

Na voljo je tudi po posameznih delih – vsak del stane 2 €, s klikom na spodnjo povezavo ga lahko kupite v “Spletni knjigi”:
1. Postava
2. Zgodovinske knjige
3. Poučne knjige
4. Preroške knjige
5. Devterokanonične knjige
6. Nova zaveza

Dodatne informacije

ISBN

Vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.