Sveto pismo (EKU) – e-knjiga (Kindle)

7,00  vklj. z DDV

Elektronska izdaja Svetega pisma v formatu za Kindle – Ekumenska izdaja (1974, pregledana 2014)

Opis

Elektronska izdaja Svetega pisma v formatu .mobi za naprave Amazon Kindle – Ekumenska izdaja (1974, pregledana 2014); celotno Sveto pismo Stare in Nove zaveze z devterokanoničnimi/apokrifnimi knjigami. Posebej je poskrbljeno za enostavno navigacijo med svetopisemskimi knjigami in poglavji.

Ekumenska izdaja Svetega pisma (EKU) je prva izdaja slovenskega Svetega pisma, ki je povezala kristjane različnih cerkva, saj so pri njej sodelovali tako katoliški kot protestantski strokovnjaki. Besedilo je nastalo na pobudo Združenih svetopisemskih družb in je izšlo leta 1974. Doživelo je mnogo ponatisov in je še vedno priljubljeno zaradi svoje berljivosti in lepote izraza. To novo, pregledano izdajo je leta 2014 pripravila in izdala Svetopisemska družba Slovenije.

Navodila za uporabo
Ob nakupu boste prejeli povezavo, s pomočjo katere boste prenesli datoteko s končnico .mobi na svoj računalnik. To datoteko nato prekopirajte v mapo “Documents” oziroma “Books” na vašem Kindlu, in ta izdaja Svetega pisma se bo pojavila med knjigami, ki jih lahko berete. Če ste svojo napravo registrirali pri podjetju Amazon, vam to omogoča tudi druge možnosti kopiranja na svojo napravo – prek e-pošte ali s pomočjo programa Send to Kindle, ki si ga lahko brezplačno naložite. Aplikacija Kindle je sicer na voljo tudi za naprave s sistemom Android in iOS.

Dodatne informacije

ISBN

Vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…