Morda te zanima tudi …

Golo krščanstvo

8,00  z DDV

Ni na zalogi

Šifra: 8001

Potrebuješ pomoč pri naročilu? Pokliči nas!

041 629 419

Piši nam!

[email protected]

Delo Golo krščanstvo , eden najbolj priljubljenih in najpopularnejših uvodov v krščansko vero vseh časov, je doslej izšlo že v milijonih izvodov po vsem svetu. V knjigi so objavljene Lewisove znamenite radijske oddaje iz časa druge svetovne vojne, v katerih se je avtor namenil preprosto »pojasniti in zagovarjati tista prepričanja, ki so skupna skoraj vsem kristjanom vseh obdobij«.
Avtor C. S. Lewis zavrača ločnice, ki številne krščanske denominacije razmejujejo drugo od druge, in tako ustvarja neprekosljivo priložnost za verujoče in tudi za neverujoče, da slišijo  mogočni, razumski zagovor krščanske vere. To odlično, prodorno delo zato ostaja enako sveže tudi za sodobnega bralca in še naprej potrjuje Lewisov sloves enega vodilnih piscev in mislecev našega časa.

O avtorju
Clive Staples Lewis (1898-1963), navadno imenovan kar C. S. Lewis je bil v Belfastu rojen britanski romanopisec, univerzitetni profesor, strokovnjak za angleško književnost srednjega veka in renesanse, književni kritik in esejist, laični teolog ter krščanski apologet.
Znamenita so tudi njegova leposlovna dela, zlasti zgodbe iz Narnije (The Chronicles of Narnia) in Pisma izkušenega hudiča (The Screwtape Letters), po katerih so bili posneti tudi filmi. Med klasike pa sodi tudi knjiga Golo krščanstvo.

Knjiga je izšla pri založbi Vrelec.

Dimenzije: 13 × 1 × 20 cm
Teža: 0,26 kg
ISBN: 978 961 91576 5 7
Kategorija: 8. Knjige drugih založb
Oznake: duhovno