NAŠE DELO

Poslanstvo Svetopisemske družbe Slovenije je razvijanje dejavnosti v zvezi s Svetim pismom, da bi Božja beseda lahko dosegla, izzvala in preobrazila življenja vseh ljudi.

NAŠI PROJEKTI

Da bi Božja beseda našla pot do src ljudi, izvajamo številne projeke. Nekaj izmed njih si jih lahko ogledate spodaj.

Zdravilna Beseda

V skupinah po Sloveniji in preko spleta ob branju Svetega pisma, pogovoru in podelitvi v skupinah izkušamo zdravilno moč Božje besede in občestva. Toplo vabljeni, da se nam pridružite!

Živa Beseda

Prepričaj se, da je Božja beseda živa in more spremeniti tvoje srce. Moč njenega delovanja lahko odkrivaš v malih občestvih Ecclesia, s pomočjo podkastov in drugih gradiv.

Svetopisemski maraton

SVETOPISEMSKI MARATON Si predstavljaš cel teden neprekinjenega branja Svetega pisma? Na stotine bralcev in poslušalcev, ki so zajemali iz zakladnice…

Prisluhni Besedi

Si težko vzameš čas za branje Božje besede? Zakaj ji torej ne prisluhneš? V avtu, pri delu, na bolniški postelji,…

Verjamemo, da Božja beseda prinaša spodbudo, pomoč in tolažbo vsem ljudem. Da je vir prave duhovne rasti.

Zato je že v 16. stoletju je Primož Trubar na naših tleh ustanovil “biblijski zavod”, ki lahko velja za prvo svetopisemsko družbo na svetu. Pozneje je z bibličnim delom pri nas nadaljevala Britanska in inozemska biblična družba, leta 1993 pa je bila ustanovljena Svetopisemska družba Slovenije.

Prizadevamo si, da bi našli nove poti za širjenje dobre novice o Božji ljubezni v slovenskem prostoru. Z dogodki, projekti ter drugimi dejavnostmi nagovarjamo skupine in posameznike, da bi duhovno rasli s Svetim pismom.

Želiš izvedeti več o našem delu? Oglej si video predstavitev in si preberi podrobnejše informacije o nas in naši svetovni zvezi!

Pojdite torej in naredite vse narode za moje učence.

Evangelij po Mateju 28,19

NAŠA EKIPA

Smo ljudje, ki jim je Bog po svoji Besedi spremenil življenje in želimo tega tudi drugim.

POMAGAJ ŠIRITI SVETO PISMO!