SODELUJ

KAKO LAHKO SODELUJEŠ

Če si že doživel/a oživljajočo moč Božje besede, je ta v tebi gotovo porodila veselje, ki ga ne želiš zadržati zgolj zase. Vabimo te, da se nam pridružiš pri širjenju Božje besede!

ČLAN SVETOPISEMSKE DRUŽBE

Člani so »jedro« Svetopisemske družbe in glavni oblikovalci njenega dela. S članstvom pridobiš 20% popusta pri nakupu knjig, ki smo jih izdali. Z letno članarino, ki znaša 20 €, člani tudi finančno podpirate delovanje Svetopisemske družbe. Člani dvakrat letno prejmejo tudi Svetopisemski glasnik.

REDNI DOBROTNIK

Redni dobrotniki podpirajo svetopisemsko delo doma in po svetu. Vsaka dva meseca ti bomo po pošti poslali Dobrodelni apel z opisi svetopisemskih potreb!

OBČASNI DOBROTNIK

Občasne dobrotnike povabimo, da podprejo tri glavne projekte v letu, ki jih predstavimo tudi v našem glasilu Svetopisemski glasnik.

PROSTOVOLJEC

Kot prostovoljci Svetopisemske družbe Slovenije lahko s svojimi sposobnostmi in talenti prispevate k širjenju Svetega pisma med ljudmi. »Večja sreča je dajati, kakor prejemati« (Apd 20,35b). Sodelujete lahko s pomočjo pri organizaciji različnih dogodkov, korektorskim delom, prevajanjem gradiv, pomočjo v pisarni ali kako drugače. Prijavite se s pristopnico in dogovorili se bomo za način sodelovanja.

MOLITVENI PARTNER

Vabimo vas, da kot molitveni partner z molitvijo podprete naše delo. Nobenega predpisa ni, kako je treba moliti. Pomembna je dobra volja, vztrajnost in Sveti Duh, ki nas vodi. Prijavite se in po e-pošti vas bomo obveščali o molitvenih potrebah naše družbe in svetopisemskega dela po svetu.

S prijavo se strinjate, da Društvo Svetopisemska družba Slovenije hrani in obdeluje posredovane podatke za namene, ki ste jih določili, skladno z našimi Splošnimi pogoji ter Politiko zasebnosti.