APLIKACIJA SVETO PISMO
YOUVERSION

Sveto pismo za vsak žep. Dobesedno!

Odslej tudi v slovenskem jeziku in s Slovenskim standardnim prevodom (SSP), ki ga lahko na svoj telefon preneseš brezplačno!

O APLIKACIJI

Aplikacija Sveto pismo YouVersion ima po vsem svetu že 500 milijonov uporabnikov. Od 21. septembra 2019 jo dajemo na voljo tudi s slovenskim uporabniškim vmesnikom in popolnoma brezplačnim celotnim Slovenskim standardnim prevodom. V njej lahko brezplačno dostopate tudi do več kot 2000 različnih svetopisemskih prevodov.

Preberi si več o aplikaciji!

BRANJE SVETEGA PISMA ODSLEJ NA VSAKEM KORAKU

Oglej si nekaj pripomočkov, ki ti jih aplikacija ponuja za boljše branje Svetega pisma!

PRENESI BREZPLAČNO

Prenesi svetopisemske prevode na telefon in jih uporabljaj tudi brez povezave.

BRALNI NAČRTI

Super spodbude za redno branje in premišljevanje. Sam ali v skupini s prijatelji.

BRANJE

V aplikaciji ti je na voljo 7 slovenskih prevodov in skoraj 2600 prevodov v več kot 1700 drugih jezikih.

ZAPISKI

Zapisuj svoje komentarje in razmišljanja ob svetopisemskih vrsticah.

PRIJATELJI

Poveži se s prijatelji ali pa jih povabi k uporabi aplikacije in skupnemu branju različnih vsebin.

TVOJE SVETO PISMO

Označi si pomembna mesta, kjer ti Bog govori.

ZAČNI Z UPORABO

Ne veš, kako začeti z uporabo aplikacije? Zate smo pripravili serijo kratkih videov, ki te bodo popeljali čez glavne poudarke aplikacije.

BODI DEL TE ZGODBE!

Aplikacija in vsi prevodi v njej so na voljo popolnoma brezplačno. Dajemo jih v dar z namenom služenja vsem ljudem, ter z upanjem, da jih bo vsebina Svetega pisma tako lažje dosegla in spreminjala njihova življenja.

Prevajanje, razvoj, koordinacija, pregledi vsebin, ustvarjanje novih … vse to zahteva čas, trud, znanje in tudi sredstva. Na tem mestu bi te radi povabili k donaciji zneska, ki se ti zdi »pravičen dar« in je v skladu s tvojimi zmožnostmi ter ti predstavlja vrednost tega, kar z aplikacijo in vsemi brezplačnimi prevodi Svetega pisma prejmeš.

S svojim darom boš pomagal-a, da bomo lahko aplikacijo in vsebine razvijali še naprej in bo tako lahko postajala dragoceno orodje tebi, tvoji skupini, cerkvi, pa tudi vsem tistim, ki se bodo lahko na ta način lažje prvič srečali z dobro novico Svetega pisma!

Koliko želiš darovati, da bo Beseda še naprej dostopna v aplikaciji Sveto Pismo YouVersion?

Podjetja in posamezniki, ki se čutite nagovorjeni in bi radi podprli projekt enkratno ali dolgoročno, se lahko obrnete neposredno na vodjo oddelka za donacije Evo Strajnar ([email protected]). Za vas smo pripravili nekaj možnosti sodelovanja, kjer lahko stopimo tudi v dolgoročno partnerstvo in drug drugemu obogatimo delovanje ter omogočimo, da bo čim več Slovencev lahko vsak dan stopalo v stik z Božjo besedo. Hvala za vašo podporo in odziv!