Morda te zanima tudi …

The Message | Biblija v sodobni angleščini

34,00  z DDV

Na zalogi

Šifra: 2721

Potrebuješ pomoč pri naročilu? Pokliči nas!

041 629 419

Piši nam!

[email protected]

Prevod Svetega pisma The Message združuje avtoriteto Božje besede z ritmom in energijo pogovorne angleščine.  Besednjak tega Svetega pisma je hkrati sodoben in poetičen. Profesor duhovne teologije, pastor, avtor mnogih knjig in poet Eugene Peterson je ustvaril ta prevod iz originalnih grških in hebrejskih svetopisemskih besedil. Njegovo delo je bilo temeljito pregledano in odobreno s strani dvajsetih bibličnih strokovnjakov.

Ko boste brali ta prevod Svetega pisma, boste imeli občutek, da v njem znane zgodbe in besedila berete prvič. Odprle se vam bodo globine mogočnosti originalnega pomena zapisanih hebrejskih in grških misli svetopisemskih avtorjev, ki jih lahko s prevajanjem nemalokrat izgubimo.

To Sveto pismo v sodobnem jeziku boste z veseljem prijeli v roke, saj ga ovija nežna, mehka turkizna platinca iz umetnega usnja. Knjižni trak vam bo v pomoč pri sledenju vašemu ritmu branja. Na zadnjih straneh so zemljevidi, zapis glavnih referenc glavnih svetopisemskih besed in opis svetopisemske zgodbe v petih dejanjih.

Dimenzije: 23 × 15 × 3 cm
Teža: 0,618 kg
Kategorija: 6. Tuja Sveta pisma
Oznake: tuji jeziki