Morda te zanima tudi …

CD | Skupina 3in30 | Zunaj

12,00  z DDV

Šifra: 2687

Potrebuješ pomoč pri naročilu? Pokliči nas!

041 629 419

Piši nam!

[email protected]

V skupini 3in30 boste najbrž najprej prepoznali  Saša Mugerlija  in  Robija Roliha , ki sta kot duo in v sodelovanju z različnimi skupinami izdala že tri plošče: Pred nami, Na naši strani in Danes. Pred nekaj leti so se jima pridružili  Martin Božič  (bas kitara),  Jernej Ipavec (bobni) in delavec Svetopisemske družbe Marko Ipavec (akustična kitara). Tako je nastala Skupina 3in30.

Na novi plošči z naslovom ZUNAJ , ki je hkrati tudi prvenec  zasedbe 3in30 je 12 pesmi , ki so plod skupnega ustvarjanja, pogovorov, razmišljanj in preizpraševanj o odnosu s Kristusom v vsakodnevnem življenju in poteh vsakega člana zasedbe. Na svež in neposreden način podajajo osebno izkušnjo vere, ki ni zavita v celofan in izbrušena do popolnosti, ampak je predvsem pot, na kateri Kristus prav iz njihovih pomanjkljivosti, preizkušenj in padcev brusi diamante in jih kliče bliže k sebi. Dokaz za to je mozaik njihovih karakterjev – vsak totalno drugačen. V človeški pomanjkljivosti bi lahko bil to recept za katastrofo, a ko Kristus vsakega posebej vabi v hojo za Njim in ga oblikuje, se iz tega rojeva živa in dejavna bratska ljubezen.

Pravijo: Vse, kar smo in kar živimo, smo se odločili povedati v »3in30 besedah«. Ob tem smo začutili Tvoj klic in tvoje povabilo: »Tega, kar imate in kar bi radi povedali, ne skrivajte za zidovi in ne puščajte v predalih! Pridite ven, kajti čakam vas Zunaj!«

ALBUM ZUNAJ – PESMI:
1. 33 besed
2. Zunaj
3. Reši me!
4. Nazaj h koreninam
5. Tretji dan
6. Za Teboj
7. Domov
8. Tvoj mir
9. Ne, to ni moj Bog!
10. Malo mesto
11. Jezus na vseh poteh
12. Med bližino in distanco

Slediš jim lahko na: https://www.facebook.com/skupina33 ter dobiš vpogled v njihovo glasbo prek YouTuba:

Dimenzije: 14 × 12,5 × 0,5 cm
Teža: 0,044 kg
Kategorija: 4. Druga svetopisemska literatura
Oznake: avdio, CD, duhovno, glasba, molitev, novosti, Praznična ponudba, prisluhni