Morda te zanima tudi …

Človek, ki je kadil Biblijo

19,90  z DDV

Ni na zalogi

Šifra: 6301

Potrebuješ pomoč pri naročilu? Pokliči nas!

041 629 419

Piši nam!

[email protected]

Izjemna, pretresljiva in resnična zgodba o nekdanjem zaporniku, ki je v zaporu, v samici, pokadil skoraj celotno BIBLIJO – SVETO PISMO.

Življenje Wilhelma Buntza je bilo en velik test vzdržljivosti: kot dojenčka ga je zapustila mati, oče pa ga je odpeljal v dom. Kot mladenič je povzročil smrt nekega človeka. Mladoletniški zapor, sodišče, pogojna kazen – to je bil običajen življenjski ritem. Leta 1983 je Buntz v samici posegel po Bibliji. Ko je prebral eno stran, jo je strgal ven in si jo zvil za cigareto. To je počel, dokler ni prišel do Nove zaveze, ko ga je to, kar je prebral, zadelo naravnost v srce …

»Moja srčna želja pa je, da ljudem prinašam sporočila, ki so tako zelo zaznamovala moje življenje: nihče ne more pasti tako globoko, da ga Bog ne bi mogel znova pobrati.« (avtor Wilhelm Buntz)

»Morda bo pričevanje človeka, ki je moral pokaditi celotno Staro zavezo, preden je prispel do Božjih besed, ki so mu spremenile življenje, pomagalo nekomu, da bo svoj mali, a najpomembnejši življenjski korak naredil kljub okolju nevere in navkljub temi v notranjosti. To je najboljša pot do odkritja, da je Bog živ in da je njegova beseda resnična.« (iz predgovora)

Založba: Zavod Kerigma