Morda te zanima tudi …

Študijsko Sveto pismo | luksuzna izdaja

125,00  z DDV

Šifra: 2675-1

Potrebuješ pomoč pri naročilu? Pokliči nas!

041 629 419

Piši nam!

[email protected]

Luksuzno Sveto pismo z vsemi opombami – visokokakovosten izdelek trajnostne vrednosti.

O VSEBINI:
Slovenski standardni prevod (SSP) je edini slovenski prevod Svetega pisma, ki ustreza mednarodnim standardom kakovosti zveze Združenih svetopisemskih družb, ki deluje v več kot 200 državah sveta in povezuje vse krščanske veroizpovedi. SSP je pripravila skupina vrhunskih katoliških strokovnjakov in je izšel s potrditvijo (imprimatur) Slovenske škofovske konference pod vodstvom nadškofa Alojzija Šuštarja. Besedilo velja za standard med vsemi slovenskimi kristjani.

Študijska izdaja SSP je opremljena z obširnimi pripomočki, kot so: prevajalske in razlagalne opombe, reference, navedbe vzporednih odlomkov, uvodi v svetopisemske knjige, slovar svetopisemskih pojmov, časovna preglednica, barvni zemljevidi itd. Vrhunski dosežek slovenske biblicistike.

O IZDELAVI:
Trde usnjene platnice krasi zlati napis . Da bi bilo Sveto pismo z razlagami, komentarji in opombami lažje, ima izjemno nežne liste. Ti so ob robovih pozlačeni ter vsebujejo oznake za lažje iskanje svetopisemskih besedil. Knjiga je objeta v ročno izdelano elegantno škatlo , oblečeno v visokokakovostni švicarski material vinske barve, ki je mehek in prijeten na otip, izdelku pa daje trajno vrednost in posebno mesto na polici.

KOMU JE NAMENJEN?
To visokokakovostno Sveto pismo je odlično darilo ob posebnih življenjskih dogodkih kot so poroke, obletnice, svete birme, rojstni dnevi, zaključki šolanja … Zaradi dodatnih pripomočkov kot so razlage, opombe, reference bo prejemnik lažje razumel vsebino te najbolj brane knjige na svetu.