Morda te zanima tudi …

Onkraj stiske | vodnik za duhovno prvo pomoč

11,50  z DDV

Šifra: 2688

Potrebuješ pomoč pri naročilu? Pokliči nas!

041 629 419

Piši nam!

[email protected]

Knjižica Onkraj stiske: vodnik za duhovno prvo pomoč ti bo pomagala prepoznati pogoste duhovne in čustvene posledice stiske, ki si jo doživel, pa naj gre za izgubo, žalovanje, depresijo, posledico izolacije zaradi epidemije, prekinitev odnosa, bolezen, stisko otrok v družini …

Vsako poglavje vsebuje razmišljanje, konkretne napotke, skrbno izbrane citate iz Svetega pisma in vprašanja za osebni razmislek ali pogovor v dvoje, v skupini.

Tako kot prva pomoč za telo, je tudi Božja beseda vir ozdravljenja za vsakogar, ki črpa iz nje moč. Knjižica preko svetopisemskega sporočila vodi in spodbuja posameznika na poti ozdravljenja. Ta vodnik te bo opremil s potrebnimi veščinami in vsebinami iz Svetega pisma, ki ti bodo v pomoč pri okrevanju in duhovnem ozdravljenju. Lahko jo uporabljaš sam za svojo molitev in premišljevanje, skupaj s prijateljico ali prijateljem, v družini ali v skupini, kjer si deliš izkušnje in daješ oporo še z drugimi ljudmi. Tako skupino lahko najdeš znotraj našega projekta Zdravilna Beseda.

Dimenzije: 16,5 × 11 cm
Teža: 0,086 kg
Količina: 1 knjižica, 5 knjižic (-10%), 10 knjižic (-20%)
Kategorija: 4. Druga svetopisemska literatura
Oznake: duhovno, Materinski dan, molitev, novosti, Praznična ponudba, za skupine