Morda te zanima tudi …

Prisluhni Besedi | Psalmi | PRENOS

5,90  z DDV

Šifra: 2631-6

Potrebuješ pomoč pri naročilu? Pokliči nas!

041 629 419

Piši nam!

[email protected]

NOVO! Poslušaj Psalme na telefonu, v avtu, na tablici ali računalniku..

Ker gre za precej velik prenos, priporočamo, da ga opravite na računalniku z dobro internetno povezavo. Od tam pa ga potem lahko naložite na vse naprave (telefon, tablica, USB ključ …), na katerih želite poslušati Sveto pismo. Povezavo za prenos boste ob nakupu prejeli na svoj e-naslov. Če povezave ne prejmete, preverite v mapi Promocije in Neželjena pošta. Če sporočila ne najdete niti tam, nam pišite na [email protected] .

Pavle Ravnohrib  nas s svojo poglobljeno in doživeto interpretacijo celotne knjige Psalmov popelje v Božjo prisotnost in nam odpre nova obzorja molitve. Odprimo se Božji besedi in prisluhnimo.

Prisluhni Besedi je zvočni posnetek Svetega pisma. Zaenkrat je posneta celotna Nova zaveza ter knjiga Psalmov. Z nakupom ali donacijo lahko pomagate, da posnamemo celotno Staro zavezo.

Tukaj si lahko ogledate tudi  video , kjer igralec Pavle Ravnohrib predstavi projekt. Več informacij:  www.svetopismo.si/prisluhni

Branje: Pavle Ravnohrib
Režija: Milan Golob
Tehnična izvedba: Robert Obed

Besedilo je brano iz Slovenskega standardnega prevoda.
Dolžina celotnega posnetka: 6,5 ur.

Velikost posnetka: 250 MB (prenos lahko pri počasnih povezavah traja dlje)

Oblika zapisa: MP3

Slovenski standardni prevod (SSP) je edini slovenski prevod Svetega pisma, ki ustreza mednarodnim standardom kakovosti zveze Združenih svetopisemskih družb, ki deluje v več kot 200 državah sveta in povezuje vse krščanske veroizpovedi. SSP je pripravila skupina vrhunskih katoliških strokovnjakov in je izšel s potrditvijo (imprimatur) Slovenske škofovske konference pod vodstvom nadškofa Alojzija Šuštarja. Besedilo velja za standard med vsemi slovenskimi kristjani.

ISBN: 978-961-6726-68-9
audio: brez glasbe, z glasbo
Kategorija: 5. Izbori svetopisemskih besedil, Prisluhni Besedi
Oznake: akcija, avdio, novosti