Morda te zanima tudi …

Prisluhni besedi | USB ključek | Nova zaveza in Psalmi

24,90  z DDV

Na zalogi

Šifra: 2696

Potrebuješ pomoč pri naročilu? Pokliči nas!

041 629 419

Piši nam!

[email protected]

Poslušaj celotno Novo zavezo in Psalme s pomočjo USB ključka. Branju lahko prisluhneš kjerkoli imaš možnost vstavitve USB ključka: prek računalnika, radia, zvočnikov, v avtu … Datoteke si lahko preko računalnika preneseš tudi na pametni telefon.

Novo zavezo bere več kot 30 bralcev, med njimi tudi priznani dramski igralci. Pavle Ravnohrib pa nas s svojo poglobljeno in doživeto interpretacijo celotne knjige Psalmov popelje v Božjo prisotnost in nam odpre nova obzorja molitve. Odprimo se Božji besedi in prisluhnimo.

Prisluhni Besedi je zvočni posnetek Svetega pisma. Zaenkrat je posneta celotna Nova zaveza ter knjiga Psalmov. Z nakupom ali donacijo lahko pomagate, da posnamemo celotno Staro zavezo. Tukaj si lahko ogledate tudi video , kjer igralec Pavle Ravnohrib predstavi projekt. Več informacij: www.svetopismo.si/prisluhni-besedi

Besedilo je brano iz Slovenskega standardnega prevoda. Dolžina celotnega posnetka: cca. 26 ur.

Zmogljivost USB ključka je 3,7 GB, z avdio posnetki je zaseden 1,5 GB.

Oblika zapisa: MP3

Slovenski standardni prevod (SSP) je edini slovenski prevod, ki ustreza mednarodnim standardom kakovosti zveze Združenih svetopisemskih družb, ki deluje v več kot 200 državah sveta in povezuje vse krščanske veroizpovedi. SSP je pripravila skupina vrhunskih katoliških strokovnjakov in je izšel s potrditvijo (imprimatur) Slovenske škofovske konference pod vodstvom nadškofa Alojzija Šuštarja. Besedilo velja za standard med vsemi slovenskimi kristjani.