Morda te zanima tudi …

Ekumenska izdaja Svetega pisma (EKU) | e-knjiga (za Kindle)

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: 7

Potrebuješ pomoč pri naročilu? Pokliči nas!

041 629 419

Piši nam!

[email protected]

Ekumenska izdaja Svetega pisma (1974, pregledana 2014) v elektronski obliki (format ePub); celotno Sveto pismo Stare in Nove zaveze z devterokanoničnimi/apokrifnimi knjigami. Posebej je poskrbljeno za enostavno navigacijo med svetopisemskimi knjigami in poglavji.

Ekumenska izdaja Svetega pisma (EKU) je prva izdaja slovenskega Svetega pisma, ki je povezala kristjane različnih cerkva, saj so pri njej sodelovali tako katoliški kot protestantski strokovnjaki. Besedilo je nastalo na pobudo Združenih svetopisemskih družb in je izšlo leta 1974. Doživelo je mnogo ponatisov in je še vedno priljubljeno zaradi svoje berljivosti in lepote izraza. To novo, pregledano izdajo je leta 2014 pripravila in izdala Svetopisemska družba Slovenije.

Navodila za uporabo
Ob nakupu boste prejeli povezavo, s pomočjo katere boste prenesli datoteko s končnico .epub na svoj računalnik. To datoteko nato uvozite v vaš program za branje e-knjig na računalniku oziroma jo prenesite na napravo (pametni telefon, tablica), na kateri imate aplikacijo za branje e-knjig. Za Androidove ali iOS naprave obstaja več brezplačnih aplikacij za branje takšnih e-knjig.

E-knjiga je izšla s podporo Javne agencije za knjigo RS.

Oglej si še druge naše e-knjige!

Obvestilo: ker Amazon ukinja podporo za format .mobi na bralnikih Kindle, od junija 2023 tega formata več ne ponujamo v naši spletni trgovini. Priporočamo uporabo formata ePub.

ISBN: 978-961-6726-58-0
Format: ePub, mobi (Kindle)
Kategorija: 1. Sveta pisma, 7. e-Knjige, Ekumenska izdaja
Oznake: e-knjiga