Morda te zanima tudi …

Sveto pismo (SSP brez apokrifov) | e-knjiga (Kindle)

9,00  z DDV

Šifra: 9

Potrebuješ pomoč pri naročilu? Pokliči nas!

041 629 419

Piši nam!

[email protected]

Elektronska izdaja Svetega pisma v formatu .mobi za naprave Amazon Kindle – Slovenski standardni prevod (osnovna izdaja); celotno Sveto pismo Stare in Nove zaveze brez apokrifnih/devterokanoničnih knjig. Posebej je poskrbljeno za enostavno navigacijo med svetopisemskimi knjigami in poglavji. Vsebuje kratke opombe iz “osnovne izdaje” Svetega pisma.

Slovenski standardni prevod Svetega pisma (SSP) je splošno sprejeto slovensko svetopisemsko besedilo. Pripravila ga je skupina strokovnjakov z raznih področij skupaj s predstavniki različnih krščanskih cerkva v Sloveniji. Prvič je izšel leta 1996, založila ga je Svetopisemska družba Slovenije.

Navodila za uporabo
Ob nakupu boste prejeli povezavo, s pomočjo katere boste prenesli datoteko s končnico .mobi na svoj računalnik. To datoteko nato prekopirajte v mapo “Documents” oziroma “Books” na vašem Kindlu, in ta izdaja Svetega pisma se bo pojavila med knjigami, ki jih lahko berete. Če ste svojo napravo registrirali pri podjetju Amazon, vam to omogoča tudi druge možnosti kopiranja na svojo napravo – prek e-pošte ali s pomočjo programa Send to Kindle, ki si ga lahko brezplačno naložite. Aplikacija Kindle je sicer na voljo tudi za naprave s sistemom Android in iOS.

ISBN: 978-961-6726-30-6
Kategorija: 1. Sveta pisma, 7. e-Knjige
Oznake: brez devterokanoničnih knjig, e-knjiga