Morda te zanima tudi …

Sveto pismo (SSP) | e-knjiga

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: 02n

Potrebuješ pomoč pri naročilu? Pokliči nas!

041 629 419

Piši nam!

[email protected]

Sveto pismo kot e-knjiga. Slovenski standardni prevod (osnovna izdaja); celotno Sveto pismo Stare in Nove zaveze v variacijah z ali brez apokrifnih/devterokanoničnih knjig ter formatu epub. Posebej je poskrbljeno za enostavno navigacijo med svetopisemskimi knjigami in poglavji. Vsebuje kratke opombe iz “osnovne izdaje” Svetega pisma.

Slovenski standardni prevod (SSP) je edini slovenski prevod, ki ustreza mednarodnim standardom kakovosti zveze Združenih svetopisemskih družb, ki deluje v več kot 200 državah sveta in povezuje vse krščanske veroizpovedi. SSP je pripravila skupina vrhunskih katoliških strokovnjakov in je izšel s potrditvijo (imprimatur) Slovenske škofovske konference pod vodstvom nadškofa Alojzija Šuštarja. Besedilo velja za standard med vsemi slovenskimi kristjani.

Navodila za uporabo

Izberite verzijo, v kateri želite prejeti Sveto pismo – e-knjiga.

Ob nakupu boste prejeli povezavo, s pomočjo katere boste prenesli datoteko na svoj računalnik. To datoteko nato uvozite v vaš program za branje e-knjig na računalniku oziroma jo prenesite na napravo (bralnik, pametni telefon, tablica), na kateri imate aplikacijo za branje e-knjig. Za Androidove ali iOS naprave obstaja več brezplačnih aplikacij za branje takšnih e-knjig.

E-knjiga je izšla s podporo Javne agencije za knjigo RS.

Obvestilo: ker Amazon ukinja podporo za format .mobi na bralnikih Kindle, od junija 2023 tega formata več ne ponujamo v naši spletni trgovini. Priporočamo uporabo formata ePub.

Format: epub, mobi (Kindle)
Verzija: z devterokanoničnimi knjigami, brez devterokanoničnih knjig
Kategorija: 1. Sveta pisma, 7. e-Knjige, Slovenski standardni prevod – Osnovna izdaja
Oznake: brez devterokanoničnih knjig, e-knjiga