Morda te zanima tudi …

Sveto pismo (SSP) | e-knjiga

9,00  z DDV

Šifra: 02n

Potrebuješ pomoč pri naročilu? Pokliči nas!

041 629 419

Piši nam!

[email protected]

Sveto pismo kot e-knjiga. Slovenski standardni prevod (osnovna izdaja); celotno Sveto pismo Stare in Nove zaveze v variacijah z ali brez apokrifnih/devterokanoničnih knjig ter formatih mobi ali epub. Posebej je poskrbljeno za enostavno navigacijo med svetopisemskimi knjigami in poglavji. Vsebuje kratke opombe iz “osnovne izdaje” Svetega pisma.

Slovenski standardni prevod Svetega pisma (SSP) je splošno sprejeto slovensko svetopisemsko besedilo. Pripravila ga je skupina strokovnjakov z raznih področij skupaj s predstavniki različnih krščanskih cerkva v Sloveniji. Prvič je izšel leta 1996, založila ga je Svetopisemska družba Slovenije.

Navodila za uporabo

Izberite verzijo, v kateri želite prejeti Sveto pismo – e-knjiga.

Ob nakupu boste prejeli povezavo, s pomočjo katere boste prenesli datoteko na svoj računalnik. To datoteko nato uvozite v vaš program za branje e-knjig na računalniku oziroma jo prenesite na napravo (bralnik, pametni telefon, tablica), na kateri imate aplikacijo za branje e-knjig. Za Androidove ali iOS naprave obstaja več brezplačnih aplikacij za branje takšnih e-knjig.

E-knjiga je izšla s podporo Javne agencije za knjigo RS.

Format: epub, mobi (Kindle)
Verzija: z devterokanoničnimi knjigami, brez devterokanoničnih knjig
Kategorija: 1. Sveta pisma, 7. e-Knjige, Slovenski standardni prevod – Osnovna izdaja
Oznake: brez devterokanoničnih knjig, e-knjiga