Morda te zanima tudi …

Sveto pismo | študijska izdaja, pomanjšani format z oznakami

32,00  z DDV

Ni na zalogi

Šifra: 2540

Potrebuješ pomoč pri naročilu? Pokliči nas!

041 629 419

Piši nam!

[email protected]

Slovenski standardni prevod (SSP) je pripravila skupina vrhunskih katoliških strokovnjakov. Izšel je s potrditvijo (imprimatur) Slovenske škofovske konference pod vodstvom nadškofa Alojzija Šuštarja in ob podpori svetovne zveze Združenih svetopisemskih družb. Besedilo velja za standard med vsemi slovenskimi kristjani.
Sveto pismo – študijska izdaja je opremljena je z obširnimi študijskimi pripomočki, kot so: prevajalske in razlagalne opombe, reference, navedbe vzporednih odlomkov, uvodi v svetopisemske knjige, slovar svetopisemskih pojmov, časovna preglednica, barvni zemljevidi itd. Vrhunski dosežek slovenske biblicistike.

Ta nova izdaja je v manjšem formatu in v priročnejši, poltrdi vezavi v krem belo umetno usnje. Z oznakami bibličnih knjig na robu boste lahko hitro našli iskane odlomke. S tem, ko smo zmanjšali format, smo skoraj prepolovili težo knjige, tako da jo lahko držite v roki, s posebno vezavo in izbiro materiala za platnice pa smo vam zagotovili, da boste v branju res uživali.

Dimenzije: 20,4 × 14,8 × 5 cm
Teža: 1,1 kg
ISBN: 978-961-6726-32-0
Kategorija: 1. Sveta pisma, Slovenski standardni prevod – Študijska izdaja
Oznake: opombe, Študijska izdaja, z oznakami