1. Domov
  2. /
  3. 8. Knjige drugih založb
  4. /
  5. V tvoji navzočnosti

V tvoji navzočnosti

19,90  z DDV
Šifra: 6380

Potrebuješ pomoč pri naročilu? Pokliči nas!

041 629 419

Piši nam!

[email protected]

Vsi vemo: Bog je blizu, od zakramenta svetega krsta po Svetem Duhu živi v nas in z nami. Vemo, da lahko okušamo njegovo navzočnost, ljubezen, mir, radost, skrbnost …

Od védenja lahko preidemo k okušanju, ko si vzamemo čas in ga v miru in tišini preživimo z Bogom, ko se hvaležni zavemo njegove navzočnosti.

Sami se moramo odločiti, koliko časa in v katerih življenjskih situacijah se želimo zavedati Jezusove bližine. On je ves čas z nami, mi pa smo z njim le tedaj, ko si tega zavestno želimo.

Ta knjiga je vzbudila to željo v srcih milijonov ljudi.

Knjiga nas uvaja v izkušnjo pristnega, osebnega spoznavanja Boga. Bog je blizu. Od človeka si neizmerno želi, da bi ga ta spoznaval – to je njegova želja in volja (prim. 1 Tim 2,4). Iz izkušnje spoznavanja Boga izvira življenje, ki mu lahko rečemo življenje v polnosti. To življenje ni odvisno od kakršnih koli življenjskih okoliščin, temveč izključno od našega osebnega odnosa z Bogom. On je neprestano navzoč in z nami, mi pa smo z njim le tedaj, ko si tega zavestno želimo. Željo po biti z njim, v njegovi navzočnosti, je ta knjiga prebudila v milijonih po svetu. Knjiga »V tvoji navzočnosti – naužij se miru v Njegovi navzočnosti« avtorice Sarah Young je v kratkem času postala svetovna uspešnica!

Knjigo je napisala Sarah Young, ki je tudi avtorica knjige Vedno z Jezusom.

Založba Slowatch d.o.o.

Meni