Vedno z Jezusom

19,90  z DDV
Šifra:

Potrebuješ pomoč pri naročilu? Pokliči nas!

041 629 419

Piši nam!

[email protected]

Vedno z Jezusom, 365 – dnevne misli so bile napisane kot del raziskovanja in preučevanja Božjih obljub veselja, ki so zapisane v Svetem pismu.
Misli so napisane na način kakor da Jezus sam neposredno govori bralcu in ga vabi k novemu načinu življenja – življenja v veselju, ki je možno v globoki in tesni povezanosti z njim. Jezus želi vsakega srečati tam, kjer se nahaja. Namen knjige Vedno z Jezusom je, da bi se mu približali in utrdili odnos z njim, ki je »veliko veselje za vsa ljudstva« (prim. Lk 2,10).

Življenje v današnjem času je polno težav – izgub, porazov, žalosti, strahov. Sredi teh izzivov se nam veselje pogosto zdi nemogoče ali nedosegljivo. A Jezus ima za tiste, ki mu sledijo, več kot življenje prepirov, bolečine in nezadovoljstva. On ponuja življenje v polnosti, življenje v obilju, življenje, ki je zvrhano veselja.

“Misli, ki jih je Sarah Young zapisala v tej knjigi, so se rodile med njenim živim, aktivnim in vsakodnevnim iskanjem Božjega obličja prek njegove besede in v druženju z njim. Takšno iskanje Boga človeka preobraža, da postaja boljši. Avtorica nam na odličen in preprost način približa čudovito Božje sporočilo, zapisano v Svetem pismu, ter nas s svojimi mislimi za vsak dan hrani in vabi, naj bomo vedno (ne glede na okoliščine) z njim – z Jezusom. Če njegove besede vzamemo zares, če jim popolnoma zaupamo, če ga iščemo vsak dan in večkrat pomislimo nanj, če tako pozabljamo nase in na svoje težave ter v vsakem položaju »najprej iščemo njega« (prim. Mt 6,33; Vp 3,1-4), moremo okušati božanski mir in veselje, ki ju nič na svetu ne more uničiti. Knjiga Vedno z Jezusom je odličen pripomoček pri vsakodnevnem spoznavanju živega Boga, ki se je človeštvu razodel v Jezusu Kristusu, in pri vstopanju v njegovo navzočnost – da bi okušali polnost življenja, ki nam ga Bog ponuja, in veselje, ki nam ga podarja.” (Iz Predgovora, Boštjan Hari)

Od iste avtorice: V tvoji navzočnosti

Meni