Sveto pismo (EKU) – e-knjiga (ePub)

7,00  vklj. z DDV

Elektronska izdaja Svetega pisma v formatu .ePub – Ekumenska izdaja (1974, pregledana 2014)

Opis

Elektronska izdaja Svetega pisma v formatu .epub – Ekumenska izdaja (1974, pregledana 2014); celotno Sveto pismo Stare in Nove zaveze z devterokanoničnimi/apokrifnimi knjigami. Posebej je poskrbljeno za enostavno navigacijo med svetopisemskimi knjigami in poglavji.

Ekumenska izdaja Svetega pisma (EKU) je prva izdaja slovenskega Svetega pisma, ki je povezala kristjane različnih cerkva, saj so pri njej sodelovali tako katoliški kot protestantski strokovnjaki. Besedilo je nastalo na pobudo Združenih svetopisemskih družb in je izšlo leta 1974. Doživelo je mnogo ponatisov in je še vedno priljubljeno zaradi svoje berljivosti in lepote izraza. To novo, pregledano izdajo je leta 2014 pripravila in izdala Svetopisemska družba Slovenije.

Navodila za uporabo
Ob nakupu boste prejeli povezavo, s pomočjo katere boste prenesli datoteko s končnico .epub na svoj računalnik. To datoteko nato uvozite v vaš program za branje e-knjig na računalniku oziroma jo prenesite na napravo (pametni telefon, tablica), na kateri imate aplikacijo za branje e-knjig. Za Androidove ali iOS naprave obstaja več brezplačnih aplikacij za branje takšnih e-knjig.

E-knjiga je izšla s podporo Javne agencije za knjigo RS.

Dodatne informacije

ISBN

Vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.