Sveto pismo (SSP) – e-knjiga

9,00  vklj. z DDV

Elektronska izdaja Svetega pisma v formatu ePub – Slovenski standardni prevod z devterokanoničnimi knjigami

Nakup prek e-trgovine “Spletna knjiga

Kupi izdelek

Opis

Elektronska izdaja Svetega pisma v formatu ePub – Slovenski standardni prevod (osnovna izdaja); celotno Sveto pismo Stare in Nove zaveze z devterokanoničnimi/apokrifnimi knjigami. Posebej je poskrbljeno za enostavno navigacijo med svetopisemskimi knjigami in poglavji. Vsebuje kratke opombe iz “osnovne izdaje” Svetega pisma.

Knjigo kupite v e-trgovini “Spletna knjiga“. Pred prvim nakupom se morate registrirati v njihovo spletno stran. Po opravljenem nakupu boste prek e-pošte prejeli datoteko ACSM, ki jo morate shraniti na svoj računalnik ali napravo za branje in nato odpreti z ustreznim programom oziroma aplikacijo (če te še nimate, si oglejte stran “Podprte naprave in bralniki“). Če želite datoteko brati na več napravah, se najprej registrirajte v sistem Adobe ID (prijava je brezplačna) in potem v svojo napravo vnesite svoje registracijske podatke (naprava oziroma aplikacija mora seveda to podpirati).

Slovenski standardni prevod Svetega pisma (SSP) je splošno sprejeto slovensko svetopisemsko besedilo. Pripravila ga je skupina strokovnjakov z raznih področij skupaj s predstavniki različnih krščanskih cerkva v Sloveniji. Prvič je izšel leta 1996, založila ga je Svetopisemska družba Slovenije.

E-knjiga je izšla s podporo Javne agencije za knjigo RS.

Celotno Sveto pismo Stare in Nove zaveze z devterokanoničnimi/apokrifnimi knjigami
ISBN 978-961-6726-27-6

Na voljo je tudi po posameznih delih – vsak del stane 3 €, s klikom na spodnjo povezavo ga lahko kupite v “Spletni knjigi”:
1. Postava
2. Zgodovinske knjige
3. Pesniške in modrostne knjige
4. Preroške knjige
5. Devterokanonične knjige
6. Nova zaveza

Dodatne informacije

Vezava

ISBN

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.