Sveto pismo (SSP) – e-knjiga (Kindle)

9,00  vklj. z DDV

Elektronska izdaja Svetega pisma v formatu za Kindle – Slovenski standardni prevod z devterokanoničnimi knjigami

Opis

Elektronska izdaja Svetega pisma v formatu .mobi za naprave Amazon Kindle – Slovenski standardni prevod (osnovna izdaja); celotno Sveto pismo Stare in Nove zaveze z devterokanoničnimi/apokrifnimi knjigami. Posebej je poskrbljeno za enostavno navigacijo med svetopisemskimi knjigami in poglavji. Vsebuje kratke opombe iz “osnovne izdaje” Svetega pisma.

Slovenski standardni prevod Svetega pisma (SSP) je splošno sprejeto slovensko svetopisemsko besedilo. Pripravila ga je skupina strokovnjakov z raznih področij skupaj s predstavniki različnih krščanskih cerkva v Sloveniji. Prvič je izšel leta 1996, založila ga je Svetopisemska družba Slovenije.

Navodila za uporabo
Ob nakupu boste prejeli povezavo, s pomočjo katere boste prenesli datoteko s končnico .mobi na svoj računalnik. To datoteko nato prekopirajte v mapo “Documents” oziroma “Books” na vašem Kindlu, in ta izdaja Svetega pisma se bo pojavila med knjigami, ki jih lahko berete. Če ste svojo napravo registrirali pri podjetju Amazon, vam to omogoča tudi druge možnosti kopiranja na svojo napravo – prek e-pošte ali s pomočjo programa Send to Kindle, ki si ga lahko brezplačno naložite. Aplikacija Kindle je sicer na voljo tudi za naprave s sistemom Android in iOS.

Dodatne informacije

Vezava

ISBN

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…