SVEŽE PRI NAS

Ali mladi iščejo svojo identiteto v Bogu?

Sveta pisma za župnijo Poljane nad Škofjo Loko

Kaj narediti, ko sem v stiski?

Kateri je vaš najljubši citat v Svetem pismu?

DOBRE NOVICE

Prijavi se na naša mesečna e-obvestila!

DA BESEDA PRIDE DO LJUDI

Živa Beseda

Prepričaj se, da je Božja beseda živa in more spremeniti tvoje srce. Moč njenega delovanja lahko odkrivaš v malih občestvih Ecclesia, s pomočjo podkastov in drugih gradiv.

Zdravilna Beseda

V skupinah po Sloveniji in preko spleta ob branju Svetega pisma, pogovoru in podelitvi v skupinah izkušamo zdravilno moč Božje besede in občestva. Toplo vabljeni, da se nam pridružite!

3324

jezikov, v katere je preveden vsaj del Svetega pisma

5,4

milijarde ljudi lahko bere celotno Biblijo v svojem jeziku

1584

Dalmatin prevede Biblijo v slovenski jezik

400

prevodov Biblije je trenutno v pripravi

O SVETEM PISMU

Sveto pismo ni ena knjiga, temveč zbirka spisov, ki so jih napisali zelo raznoliki ljudje. Ta barvitost se hitro opazi v besedilih, kljub temu, da je pisce navdihoval isti Sveti Duh.

Kljub tej raznolikosti pa Sveto pismo pripoveduje eno zgodbo – zgodbo o Bogu, ki je ustvaril svet in ki ta svet ljubi tako močno, da je s svojim Sinom plačal ceno za odrešenje sveta. Stara zaveza je to napovedovala, Nova zaveza pa se vsa vrti okrog življenja, smrti in vstajenja Božjega Sina, Jezusa Kristusa.

Namen Svetega pisma je pokazati nam, kdo je Bog in kaj je naredil za nas. Iz njegovih potez lahko bolje razumemo tudi, kaj Bog v svoji ljubezni pričakuje od nas.

POMAGAJ ŠIRITI SVETO PISMO!

IŠČEŠ SVETO PISMO?

Pobrskaj po pestri ponudbi naše spletne knjigarne!