Luč upanja po uničujočih poplavah

O projektu

4. avgusta so Slovenijo prizadele hude poplave. V desetih urah je padla mesečna količina padavin, ki je uničila na stotine cest in mostov ter poškodovala na tisoče domov – mnogi ljudje so ostali brez strehe nad glavo, brez upanja in nemočni. Obnova bo dolgotrajna in težka.

Svetopisemska družba Slovenije želi v tem negotovem času prinašati upanje z najdragocenejšim virom, ki ga lahko ponudimo – z Božjo besedo. Vemo, da ljudje v prvi vrsti potrebujejo pomoč pri delu, topla oblačila in varno zavetje, vendar pa hkrati potrebujejo tudi duhovno podporo in zavest, da bodo znova lahko našli veselje in upanje.

V ta namen pripravljamo obsežno razdeljevanje Svetih pisem prizadetim, brezplačno pa bomo delili tudi knjižico za zdravljenje težkih izkušenj “Onkraj stiske”. Tisti, ki bodo želeli, se bodo lahko prijavili v skupine za zdravljenje ran s Svetim pismom ali pa v mala občestva, kjer bodo preko Božje besede znova dobili upanje.

Novice s terena

Moj dar za projekt Luč upanja po uničujočih poplavah

V primeru, da se za ta projekt zbere več od predvidenega, ali pa se projekt zaradi nepredvidenih dogodkov spremeni, bomo preostanek sredstev namenili za druge sorodne projekte.

Uporabljamo SSL enkripcijo, da zagotovimo varnost vaših podatkov.